Diensten » Intro

Administratiekantoor Deleau voor het MKB

Wij zijn een compacte organisatie en vormen al jarenlang samen een deskundig team als het gaat om financiële en fiscale aangelegenheden. U wilt een deskundig advies zonder wachttijden, geen doorkiesnummers en een snelle accurate benadering dan zijn wij uw adviseur.

Meer dan 25 jaar succesvol actief in het midden- en kleinbedrijf van Zuid-Limburg, van eenmanszaak in de detailhandel tot en met organisaties met meerdere vestigingen. Ons welkomstwoord is niet zozeer gericht op onze bestaande klanten, die hoeven wij niet meer te vertellen wie we zijn en wat we kunnen, maar op u als starter of gevestigde ondernemer op zoek naar een betrouwbare partner. Ervaar onze kennis en betrokkenheid.

Welke diensten wij aanbieden, kunt u lezen elders op onze website. Wilt u met ons kennis maken dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier of meteen telefonisch een afspraak maken.

Voor een kennismaking en het eerste vervolggesprek berekenen wij geen kosten. Voor wat betreft onze concurrerende tarieven informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek.

De Leau Adviseurs

GELISSENDOMEIN8–10
6229GJMAASTRICHT

Gelissendomein 8 - 10, 6229 GJ Maastricht, tel.: 043-3628525

© 2017, Deleau Adviseurs - Privacy StatementDisclaimer